Nog drie uitwisselingen tot Carnaval!

Hoewel Prins Willy I, Adjudant Jasper en de Raad van 11 er al twee uitwisselingen op hebben zitten zijn ze nog niet op de helft. Er staan nog drie uitwisselingen op het programma en niet te vergeten ons eigen Prinsenbal!

Op 27/01 gaan de Venekloeten naar de Pompestompers te Eesveen. Alvorens we de bus instappen zal om 19:00 uur carnavalswinkel “Het Kloetje” worden geopend door onze Hoogheden en hun gevolg.

De volgende dag op 28/01 vindt er in de eigen Hofresidentie ons Prinsenbal plaats!

De 4e uitwisseling is op 04/02 naar het 55 jarig bestaan van Sassendonk. Een groots feest in de Ijsselhallen. Let op: Hier moet entree betaald worden. De kaarten moeten van te voren worden besteld en kosten €11,55 dus geef je zo snel mogelijk op. Inschrijving sluit op 1 februari.

Op 11/02 gaan we voor de 5e en laatste uitwisseling naar onze carnavals moaten de Hunnen voor het moaten bal.

Handige wetenswaardigheden

Hoe laat en waar?
Verzamelen vanaf 19:30 bij Hofresidentie ’t Centrum, de bus vertrekt om 20:00 uur. Om 01:00 worden we weer opgehaald door de GEBO en teruggebracht naar onze Hofresidentie.

Inschrijven?
Inschrijven kan via het speciale mailadres ikgaookmee@venekloeten.nl.
Vergeet niet je naam door te geven, welke uitwisseling het betreft en met hoeveel personen je meekomt.

Kosten?
Voor het bedrag van 7,50 euro per persoon heb je een plaatsje in de bus. Dit bedrag dient tijdens de heenreis in de bus betaald te worden. Let op: inschrijven = betalen.

Detail; Je moet wel 16 jaar of ouder zijn

Vol=vol
Volgorde van inschrijving is bepalend.

Dresscode?
Carnavalesk.