Uitreiking 1e exemplaar 37e editie Kloetenvaria

Ter ere van Prins Willy I (Vrielink) en Jeugdprins Lars I (Geertman) organiseert carnavalsvereniging De Venekloeten zaterdag 28 januari het Prinsenbal in Hofresidentie ’t Centrum. De feestelijke avond begint om 20.00 uur. Leden hebben vrij toegang op vertoon van hun ledenkaart.

Prinsenbal wordt gevierd met veel genodigden

Verwacht wordt dat de grote feestzaal snel goed gevuld zal zijn met carnavalisten. Niet alleen uit Kloetendonk (Dedemsvaart), maar ook uit de naaste en minder naaste omgeving. Behalve de overkoepelende carnavalsorganisatie Grootstad St. Joris uit Amersfoort, hebben de volgende carnavalsverenigingen hun komst naar Kloetendonk bevestigd, De Turftrappers (Slagharen), De Hazelnötten (Hasselt), De Narren van Pitlo (Assen), De Peperbussies (Zwolle), De Hunnen (Steenwijk) en De Rossumdaerpers uit het Gelderse Vaassen.

De bezoekers kunnen genieten van optredens van de Dansmariekes en “Flater Pretorkest”, het prettigste pret orkest van Nederland. De deejay’s van het Venekloeten DJ team zorgen voor de verdere muzikale invulling van de gala-avond. Voor Hofleden luidt de dresscode “in pak”. Andere gasten zijn hartelijk welkom in Venekloetenkiel.

Tijdens de avond wordt het eerste exemplaar van de 37e editie van de “Kloetenvaria” gepresenteerd. De carnavalskrant wordt in de week van 30 januari huis aan huis bezorgd in Dedemsvaart en de kom van Balkbrug.

Door Hans Heering / BRON: Dedemsvaart.nu