1e Kloetenvaria voor mevrouw Fem Bakker

Door hofschrijver Hans Heering

Mevrouw Fem Bakker, residentiehoudster in de jaren 1979-1999 en erelid van de Venekloeten, ontving zaterdagavond uit handen van Prins Anne II het eerste exemplaar van de 35e editie van de Kloetenvaria. Ook de aanwezige gasten, waaronder Prins Rudi en Prinses Madelon van de Rossumdaerpers uit Vaassen, Prins Fust den Eerste van de Pompestompers uit Steenwijk en Prins Jeff van de Antrekkers uit Zwolle ontvingen een exemplaar uit handen van Prins Anne II. Deze week wordt de krant, die een oplage heeft van 7.500 stuks, huis aan huis bezorgd in geheel Dedemsvaart en de kom van Balkbrug.

Venekloeten bestuurslid en voorzitter van de activiteitencommissie Harold van Bremen ontving uit handen van Joop Hofman, regio president van de FEN (Federatie van Europese Narren) de FEN medaille. Voor voorzitter Willem Leuvenink had de FEN ook een verrassing in petto. Leuvenink ontving de gouden FEN verenigingsspeld. De vele gasten werden vermaakt met optredens van de dansmariekes en Venekloeten DJ team en de Deurbloazers uit Deventer.

De foto’s, gemaakt door Dirk zijn hier te vinden. Verder hebben Peter Mensink, C.V. de Antrekkers en C.V. de Rossumdaepers foto’s gemaakt van de geweldige avond. Super!