Carnaval staat voor de deur, een update!

Gegroet beste Venekloet!

Het carnavalsseizoen is inmiddels weer begonnen! Na een geweldige Elfde van de Elfde is het nog maar 5 weken wachten tot Carnaval 2024 (9 februari). In deze nieuwsbrief een kleine update over het carnaval in Kloetendonk.

Zaterdagavond – UITVERKOCHT!
Met 1.300 leden is het vooral zaterdagavond (gezellig) druk. Er zal dit jaar dan ook geen kaartverkoop meer zijn voor de zaterdagavond. Alle leden zijn natuurlijk welkom!

Willen daarom alle leden die inmiddels 18 jaar zijn geworden en lid willen blijven dit voor 20 januari doorgeven aan de ledenadministratie? Dan wordt je lidmaatschap in orde gemaakt en ontvang je op tijd je polsbandje voor alle avonden! https://www.venekloeten.nl/lidmaatschap

Venekloeten Polsbandjes – Ze komen er weer aan!
De polsbandjes worden 1-2 weken voor de carnaval bezorgd door onze postbezorgers.

Woon je in het buitengebied dan kan je deze per post verwachten.

Optocht – Doe jij ook mee?

Carnaval zonder optocht is als het Vaticaan zonder paus. We zouden het dan ook geweldig vinden dat zoveel mogelijk leden meedoen met de optocht. Een kleine loopgroep wordt al erg gewaardeerd! Opgeven kan via de website.

Wil je het groter aanpakken? Wij hebben een bouwlocatie tot beschikking en de Optochtcommissie helpt je graag zoeken naar een platte wagen of trekker. Mail daarvoor naar optocht@venekloeten.nl.

Raadsvergadering – Nieuwe locatie!

De Raadsvergadering heeft een nieuwe locatie. De vorige locatie werd helaas te krap. Daarom zal Prins Sander 1e dit jaar de vergadering openen om 13:11 uur bij Brouwerij Avereest aan de Langewijk. We danken de Corner voor de vele jaren dat we daar de Raadsvergadering mochten houden.

Bouwerstreffen – Gezellig samenkomen met een drankje en een kop snert

Zaterdag 13 januari is er vanaf 16:00 uur weer bouwerstreffen in de Carnahal aan de Oostwijk. Iedereen die meedoet aan de optocht en/of meebouwt aan de vereniging is meer dan welkom!

Uitwisselingen – Prins Sander en zijn gevolg gaan op pad

De Prins en zijn gevolg brengen dit jaar een bezoek aan Goirle (14-1) en aan Haaksbergen (20-1). Opgeven kan via www.venekloeten.nl/uitwisselingen

Overige datums – Zet ze in je agenda
07 januari – Nieuwjaarsontbijt om 11:00 uur
13 januari – Bouwerstreffen
14 januari – Uitwisseling Goirle
19 januari – Opening Kloetje
20 januari – Uitwisseling Haaksbergen
27 januari – Prinsenbal

09 februari – CARNAVAL!

Een driewerf alaaf!

Het bestuur der Venekloeten