Prins Sander 1e en Jeugdprins Wynston 1e

πŸŽ‰ Groot Nieuws van Carnavalsvereniging de Venekloeten! πŸŽ‰

Op de geweldige Elfde van de Elfde die drukker bezocht was dan ooit zijn de gloednieuwe hoogheden aan het aanwezige publiek bekend gemaakt! Zij zullen het komende carnavalsseizoenen met ongekend enthousiasme en feestelijkheid over Kloetendonk regeren!

Prins Sander (van Zijl) zal met trots de scepter zwaaien over ons mooie Kloetendonk! Hij straalt feest en carnavalsgekte uit, en we kunnen niet wachten om met hem aan de zijde van onze Adjudant David (Kroezen) te feesten!

En laten we zeker onze jeugdige energie niet vergeten! Jeugdprins Wynston (van Zijl) en Adjudant Tycho (Kroezen) zijn de perfecte aanvulling op de geweldige hoogheden. Ze zijn klaar om de jeugd van Kloetendonk te leiden in een seizoen vol plezier en vermaak!

We willen Prins Sander, Adjudant David, Jeugdprins Wynston en Adjudant Tycho van harte feliciteren met hun nieuwe functie. Samen zullen ze de kleuren van carnaval in Venekloetenland laten stralen en ons allemaal een geweldige tijd bezorgen.

Tijdens de Elfde van de Elfde werd ook het 44 jarige bestaand van de Dansmariekes gevierd. De meiden weer helemaal in het nieuw gestoken en zien er weer prachtig uit!

Laten we samen aftellen naar het meest fantastische carnavalsseizoen dat Kloetendonk ooit heeft gezien! 🎊πŸ₯³

Alaaf! Alaaf! Alaaf! πŸŽˆπŸŽΆπŸŽ‰