Openingstijden ’t Kloetje Dedemsvaart

Met het ontsteken van veilig vuurwerk werd carnavalswinkeltje ’t Kloetje vrijdag om 19.00 uur geopend door Prins Willy I en Jeugdprins Lars I. De Prinsen werden geassisteerd door hun Adjudanten Jasper en Sven. De carnavalswinkel wordt geëxploiteerd door de jeugdcommissie van de Dedemsvaartse carnavalsvereniging.

‘Het was dit jaar weer moeilijk om een mooie plek voor ons carnavalswinkeltje te vinden. Uiteindelijk zijn we er toch weer in geslaagd. Dankzij de medewerking van de heer Alex Reiling, hebben wij de komende weken de beschikking over deze ruimte’, zei voorzitter Harry Hulleman kort voor de openingshandeling.

De winkel is dit jaar gevestigd naast brasserie ’t Dorp. De winkel beschikt over een ruim assortiment carnavalskleding, kielen en andere feestattributen en is na het openingsweekend geopend op woensdagmiddag 1, vrijdag 3 en zaterdag 4 februari. Verder van woensdag 8 tot en met zaterdag 10 februari en van 15 tot en met 18 februari 2012.

In het seizoen 1986/1987 begon de vereniging met de verkoop van de bekende Venekloetenkielen. In 1989 werd in het toenmalige winkelcentrum De Vaart voor het eerst carnavalswinkeltje ’t Kloetje geëxploiteerd. Die exploitatie werd altijd mede mogelijk gemaakt door de bedrijven en ondernemers die de jeugdcommissie voor een paar weken de ruimte boden om de winkel in te richten. De opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan het jeugdcarnaval in Dedemsvaart (Kloetendonk).

Bron: Dedemsvaart.nu

Openingstijden

Woensdag 1 februari (alleen ’s middags)
Vrijdag 3 februari
Zaterdag 4 februari
Woensdag 8 februari
Vrijdag 9 februari
Zaterdag 10 februari