Geslaagd feestje in Avondlicht

Vrijdagmiddag was carnavalsvereniging De Venekloeten voor de vijfde achtereenvolgende keer te gast bij het door de activiteitencommissie georganiseerde carnavalsfeestje in de recreatiezaal van zorgcentrum Avondlicht.

Nadat de gastheren Herman Dopmeijer en Peter ten Katen en DJ Sander van Zijl waren voorgesteld en het Venekloetenlied was gezongen, werd in een vlot tempo een uitgebreid programma afgewerkt. Er waren optredens van het personeel van de verpleegunit en het personeel van de keuken en ook de ‘Zangeres zonder naam’ en ‘Dorus’ maakten hun opwachting. Prins Willy I en Jeugdprins Lars I en hun gevolg kwamen rond 15.30 uur de recreatiezaal binnen, waarna de dansmariekes optraden. De heer en mevrouw Snoijer waren het meest carnavalesk verkleed en kregen uit handen van Prins Willy I een smakelijke
carnavalstaart overhandigd. De middag werd afgesloten met een grote polonaise waarna de Hoogheden en hun gevolg werden uitgezwaaid.

Voor de Prinsen van Kloetendonk en hun gevolg was de middag in zorgcentrum Avondlicht een perfect begin van de Dolle Dagen Van Kloetendonk.

Hans Heering