33e Nieuwjaarsontbijt – Corry Koopman Ereburger Kloetendonk

Tijdens het nieuwjaarsontbijt C.V. de Venekloeten afgelopen zondag werden er weer veel Venekloeten onderscheden door Prins Laurens en Jeugdprins Thomas.

Ereburger

Ook wordt tijdens het nieuwsjaarsontbijt altijd de Ereburger bekend gemaakt. Dit jaar mocht Corry Koopman deze in ontvangst nemen. Corry krijgt deze titel voor zijn inzet bij het Rode Kruis, als Verkeersregelaar in Dedemsvaart en natuurlijk bij de Venekloeten zelf. Een bezige bij dus waardoor hij deze titel met alle eer mocht aannemen.

FEN-onderscheiding

Het nieuwjaarsontbijt werd voor de 33ste georganiseerd wat voor de vereniging een jubileum betekende (3×11). Vele medailles werden uitgereikt. De FEN-onderscheiding ging dit jaar naar Marjan van den Berg en Herman Melenhorst.
Maar ook een geintje is er op zijn plaats voor deze of gene die “iets” uitgehaald heeft of wat problemen bleek te hebben. Al met al een gezellige boel dit Nieuwjaarsgebeuren van de vereniging en mede mogelijk gemaakt word door sponsoren die allen bedankt werden.

Venekloetenfonds

Het Venekloetenfonds gaat dit jaar naar het Ronald McDonald Fonds. Pleuni de Vries hielt een mooi en krachtig verhaal over wat het Ronald McDonald Fonds doet en voor haar en haar gezin betekende. De Venekloeten gaven meteen gul aan dit goede doel.