Venekloeten Voetbal Pool

Dit jaar vind het WK voetbal weer plaats, helaas ging de Fifa er niet mee akkoord om dit in het weiland bij vorst Joop te houden zodat er uitgeweken moest worden naar het iets ruimere Afrika.

Dit is natuurlijk een geweldige reden om een uitwisseling  te organiseren naar een Afrikaanse Carnavalsvereniging. Echter … gezien het lawaai van de plaatselijke blaaskapel  kunnen we  het WK beter  in onze eigen hof residentie ’t Centrum gaan meemaken.

Wat denkt u van Nederland – Japan 19 juni of Nederland- Brazilië op 2 juli, Live op groter dan groot scherm namelijk bioscoopscherm (nadere informatie volgt).

Om het WK een extra tintje te geven hebben wij de Venekloeten Voetbal Pool geïntroduceerd. Om mee te kunnen doen aan de  VVP kun je een wedstrijdformulier downloaden, deze volledig invullen en voor 11 juni 2010 mailen naar secretaris@venekloeten.nl

Iedereen mag meedoen van jong tot oud, lid of geen lid en zo vaak als je wilt.

VVP Wedstrijdformulier

  • 1e prijs 30 % van de totale inleg
  • 2e prijs 15 % van de totale inleg
  • 3e prijs 5 % van de totale inleg

Er dient natuurlijk wel ingelegd te worden, kosten deelname bedragen € 5,-. Dit kan overgemaakt worden naar Rabobank nr. 312961308 onder vermelding van VVP. Ook is het mogelijk € 5,- te betalen bij de hieronder genoemde organisatoren van de VVP

Vanzelfsprekend dient dit voor 11 juni 2010 gebeurd te zijn.

Penningmeester   Jacqelien v Elburg
Activiteitencie      Harold v Bremen/Adriaan Hofman
Secretaris              Willy Vrielink

LET OP  11 juni is te laat.

Invulinstructies TOTO: 1 is winnaar thuisploeg, 2 is winnaar uitploeg en 3 is gelijkspel.