C.V. De Venekloeten haalt € 2.069,49 op voor Stichting Still Fotografie

Carnavalsvereniging De Venekloeten heeft met trots aangekondigd dat ze een bedrag van € 2.069,49 hebben opgehaald ten behoeve van Stichting Still Fotografie. Deze gulle donatie, verzameld tijdens diverse carnavalsevenementen en initiatieven, zal bijdragen aan het voortzetten van het belangrijke werk van Stichting Still Fotografie. Het bedrag werd bekendgemaakt tijdens de Patskloetshow afgelopen zaterdag.

Stichting Still Fotografie is een non-profitorganisatie die zich inzet om ouders van ernstig zieke of overleden pasgeboren baby’s kosteloos professionele foto’s te bieden. De organisatie begrijpt de emotionele en overweldigende momenten waarmee ouders worden geconfronteerd tijdens dergelijke moeilijke tijden en streeft ernaar om blijvende herinneringen te creëren die de liefde en schoonheid van hun kinderen vastleggen.

Deze foto’s, gemaakt door speciaal getrainde fotografen, zijn van onschatbare waarde voor de families en bieden troost en steun tijdens hun rouwproces of de moeilijke weg naar herstel. Stichting Still Fotografie gelooft dat elke baby telt en streeft ernaar ouders te ondersteunen in hun behoefte om herinneringen te bewaren aan de kostbare momenten die ze met hun kind hebben gedeeld, hoe kort die momenten ook mochten zijn.

De genereuze bijdrage van € 2.069,49 van Carnavalsvereniging De Venekloeten zal Stichting Still Fotografie in staat stellen om hun diensten verder uit te breiden en meer ouders te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijden. De Venekloeten bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan dit fantastische resultaat en benadrukken het belang van gemeenschapsbetrokkenheid en solidariteit.