Carnavalsvereniging zoekt opslag- en bouwruimte

Door gewijzigde bedrijfsactiviteiten bij loonbedrijf Kort (Noord Stegeren) kan carnavalsvereniging De Venekloeten na het carnaval van 2016 – van 5 tot en met 9 februari – niet meer beschikken over de ruimte bij het loonbedrijf waar de vereniging al enkele decennia dankbaar gebruik van mocht maken. Er werden vele praalwagens gebouwd en die konden er na de optocht ook altijd weer gestald worden.

Het bestuur van de Dedemsvaartse vereniging is dan ook dringend op zoek naar nieuwe bouw- en opslagruimte(n) en verzoekt bedrijven die dergelijke ruimte(n) beschikbaar hebben om dat kenbaar te maken. Dat kan door een mailtje te sturen naar voorzitter@venekloeten.nl (de heer Anne van de Berg) of secretaris@venekloeten.nl (de heer Willy Vrielink).

venekloeten