Nieuwjaarsontbijt: Jannie Lok Ereburger van Kloetendonk

Tijdens het jaarlijkse Nieuwjaarsontbijt (zondag in ’t Centrum Dedemsvaart) werden vele medailles en onderscheidingen uit gereikt.

Het ontbijt is voor leden en mensen die zich inzetten voor de vereniging of gemeenschap

Na het openingswoord van Prins Robin werden onder het ontbijt het officiële gedeelte afgewerkt. Met als hoogte punten het bekent maken van de ereburger. Dit jaar was het de moeder van de Prins Jannie Lok die op kerkelijk gebied, maar ook op andere vlakken veel voor de gemeenschap betekent. Marcel  Janssen en Fem Bakker werden door het FEN onderscheiden. De FEN is een landelijk overkoepelende organisatie voor carnavalsverenigingen.

Heidi Mensink nam voor het laatst afscheid namens ’t Centrum. Henk Zomer voorzitter van stichting MFC de Baron kon hierna het nieuwe duo als beheerders van de Baron voorstellen. Annemarije Weijenberg en Berrie Lammers zullen  als hoofd personen in beeld komen. Maar zegt het koppel ”we weten heel goed dat we met ons tweeën MFC de Baron niet tot een succes kunnen brengen”. We moeten het met de gemeenschap doen, om de Baron het middelpunt van Dedemsvaart te laten worden. Gelukkig kunnen we op de kennis en vakmanschap van Rita en Diana rekenen, die bij ons ook als werkneemsters zullen blijven. Hierna werd er nog gezellig na gezeten.

Voor foto’s zie Dedemsvaart in Vogelvlucht, Dedemsvaart in Beeld en onze Hoffotograaf.