De Venekloeten organiseert Zomercarnaval

Op 9 juli 2011 organiseren we een bruisend Zomercarnaval.

Het gaat een geweldig feest worden in ‘t Centrum. Naast muziek van ons eigen Venekloeten Dj team hebben wij voor deze avond een Caribische brassband uitgenodigd. De band , bekend van Dedemsvaria 2010, is in staat de hele zaal op zijn kop te zetten met hun opzwepende muziek.

Uiteraard (we zijn pers slot van rekening toch een Carnavalsvereniging) wordt er van de bezoekers verwacht dat ze verkleed naar deze bijzondere avond komen. Het zou geweldig zijn als iedereen in een zo fout mogelijk zomertenue naar ’t Centrum komt. De dresscode is dan ook Fout-Zomers.

Tijdens deze avond zal onze Zomerprinses bekend worden gemaakt en geïnstalleerd. Door wie de installatie zal worden uitgevoerd blijft nog even een verrassing. De eerste taak die de Zomerprinses zal uitvoeren is de beste, leukste, gekste of origineelst verkleedde van de avond met een prijs en een zoen belonen.

Over Zomerprinses gesproken, we zijn op zoek naar kandidaten die Zomerprinses willen zijn. Dus dames uit Dedemsvaart e.o., ben je 18 jaar of ouder geef je dan op, misschien ben jij Zomerprinses 2011.

Je kunt je opgeven via activiteiten@venekloeten.nl

Lid of geen lid – iedereen is deze avond welkom! We hopen dan ook dat de inwoners van Dedemsvaart en daarbuiten in grote getale komen om dit eerste Zomercarnaval met ons te vieren in onze Hofresidentie ‘t Centrum. Blijf via de site op de hoogte voor verdere informatie.

Activiteitencommissie CV de Venekloeten.