Start kroegentocht in “Hofresidentie” ‘t Centrum

Start kroegentocht in Gebouw ‘t Centrum

 

Op zaterdagavond 24 oktober start gebouw ’t Centrum om 22.00 uur met deelname aan de welbekende Avereester kroegentocht. Hier verzorgt één van Nederlands beste coverbands, namelijk 2q2get een uniek concert met nummers van o.a. Van Dikhout, De Dijk, Blof, U2, Anouk, Marco Borsato en Robbie Wiliams.

 

2q2get is een Nederlandse band, bestaande uit 7 personen die al veel van zich hebben laten horen: zowel rockklassiekers als de nieuwste popnummers zitten in hun repertoire. In 2006 won deze formatie de Publics Favorite Award bij de competitie ‘The Clash of the coverbands’, wat betekent dat ze tot Nederlands beste coverbands gerekend kunnen worden.

’t Centrum is één van de deelnemers aan de kroegentocht, gezamenlijk met De Kalkwieke, De Corner, Café Habana, Cheech en Chong en de Vrolijke Koster zorgt ’t Centrum voor een afwisselende avond boordevol live muziek. En niet alleen in Dedemsvaart: ook is er busvervoer naar Paddy’s Pub en d’Olde Heerd in Balkbrug geregeld.

 

Om 22.00 uur gaan de deuren van gebouw ’t Centrum open en zal 2q2get een afwisselend optreden verzorgen in het voorcafé. Entreeprijs: 5,00 euro (inclusief gratis vervoer tussen de kroegen).