Jan van der Sluis zwaait de scepter over Kloetendonk

Afgelopen zaterdag werd de 11e van de 11e gevierd in de Hofresidentie de Baron.

Het jaarlijkse feest staat natuurlijk in het teken van de prinsenwisseling. Maar er was ook aandacht voor de vrijwilligers. Als laatste taak mocht Prins Arjan de Vetleren Venekloet uitreiken aan de broers Adriaan en Bert Hofman.

Tijdens de opkomst van de Jeugdprins en Jeugdadjudant kwamen eerst twee Dansmariekes tevoorschijn een leuke grap die voor de nodige verwarring zorgde. Daarna was het tijd voor het echte werk en kwamen Thom Euverman en Jeremy Nijboer tevoorschijn en werden zij geïnstalleerd tot Jeugdprins en Jeugdadjudant.

Voor de foto’s van onze Hoffotograaf klik hier. En bekijk ook zeker de foto- en filmreportages van onze vrienden Dedemsvaart in Beeld en Dedemsvaart in Vogelvlucht.

Daarna werd de nieuwe prins en adjudant bekend gemaakt. Jan van der Sluis als Prins Carnaval der Venekloeten en Arjen Plasman zijn Adjudant. Na de installatie barstte het feest los en ging het door tot de kleine uurtjes.

DSC00886