Carnaval 2021

Venekloeten Coronapakket

Geen carnaval maar wel het Venekloeten Coronapakket! Zo kan je dit jaar toch een klein beetje het carnavals gevoel krijgen. Het pakketje valt bij de leden in de week voor carnaval op de deurmat.

 

Zaterdagavond: Crazy Venekloeten Show

Zaterdagavond 13 februari gaat het dan eindelijk los! Vanaf 19:30 is de livestream live en om stipt 20:00 uur begint het programma.
Het zal een zeer interactieve show met quiz worden voor jong en oud. Wie weet belt bij jou de Razende Reporter aan en zit je live in de uitzending.

Vergeet zeker niet om je beste carnavalsoutfit aan te trekken. Voor meest uniek verklede Venekloet(en) zijn er ook dit jaar geweldige prijzen te winnen.

www.venekloeten.nl/livestream

 

Zondagmiddag: Kinderbingo

Ook aan de kinderen tot ± 12 jaar is gedacht. Op zondag 14 februari start om 15:00 uur de Venekloeten Kinder Bingo! De bijbehorende bingo kaarten zijn bijgevoegd in het Venekloeten Coronapakket.

Ook voor de leukst verklede kinderen zijn er mooie prijzen te winnen!

www.venekloeten.nl/livestream

Geen bingo kaarten ontvangen? Controleer of de kinderen correct zijn aangemeld zoals elk jaar in de begeleidende brief gevraagd wordt. Zijn de kinderen niet aangemeld dan kunnen wij helaas geen bingo kaarten meer bezorgen. Mochten wij een fout hebben gemaakt laat het dan wel even weten: ledenadministratie@venekloeten.nl

 

Bestel de heerlijke borrelplank

Wil je zaterdagavond ook wat te smikkelen hebben? Bestel dan de heerlijke borrelplank.

Deze is t/m woensdag te bestellen via activiteiten@venekloeten.nl of app naar 06-30389023.

De kosten bedragen € 17,50 voor de tweepersoons borrelplank. Ben je met vier personen? Bestel dan de vierpersoons borrelplank voor € 27,50.

Op zaterdag is de plank tussen 14:00 en 17:00 af te halen bij Hofresidentie de Baron.