Henk Rooth ontvangt eerste Kloetenvaria

Prinsenbal
Prins Ronald, Adjudanten Marcel en Anne en Jeugdprins Niek en Jeugdadjudant Sylvano genoten tijdens het Prinsenbal met volle teugen. Zoals van het optreden van de dansmariekes als van de het verwelkomen van de 8 andere carnavalsverenigingen die op bezoek kwamen.
Bijzonder was het ook dat er vanuit Bad Rothenfelde onze partnergemeente mensen kwamen om de Prinsen en hun Adjudanten een mooi carnaval toe te wensen!  Deze avond wordt ook de eerste carnavalskrant uitgereikt. Henk Rooth ontving de eerste Kloetenvaria als dank voor het beschikbaar stellen van hun pand voor ’t Kloetje! Réne Karst bestormde daarna het podium en nam het publiek mee in een geweldig carnavalsfeestje!
Opening Kloetje
Op 31 januari om 19:00 uur werd ’t Kloetje geopend. Natuurlijk moet het net even anders bij de Venekloeten. Dus de Prinsen en Adjudanten moesten de snoepkettingen “opeten” om de winkel te openen. Er zijn ook dit jaar weer veel leuke carnavals outfits en nog meer leuke accessoires om je outfit weer op te pimpen. ’t Kloetje zit aan de Wisseling in Dedemsvaart en de ruimte is belangeloos beschikbaar gesteld door de fam Rooth.