Venekloeten halen € 675,10 op voor het Geranium Café

Tijdens de drukbezochte Patskloetshow overhandigen Prins Kees en zijn Adjudanten Alwin en Jasper, dit keer allen in burger, de vrijwilligers van het Geranium Café een prachtig bedrag van € 675,10.
Het Geranium Café organiseert het hele jaar diverse activiteiten voor de ‘jeugd van vroeger’ in Dedemsvaart. Het bedrag waar de vrijwilligers zeer blij mee waren zal worden gebruikt om een leuke busreis te organiseren.
Ook dit jaar waren er weer veel jeugd acts tijdens de jaarlijkse playbackshow. Vooral de Dansmariekes waren goed vertegenwoordigd. Bij de jeugd werd Dansmariekes Groep 1 derde. Dansmarieke Groep 2 tweede en Dansmarieke Groep 3 eerste. De Jeugdraad die voortreffelijk Snollebollekes deed viel helaas net buiten de prijzen.
Bij de volwassenen was het voor de jury met Prins Kees, Adjudant Alwin, Jeugdprins Justin en Adjudant Jordy helemaal erg lastig kiezen. Hoewel Jan van Dijk de zaal goed aan het lachen kreeg door in 4 minuten maar 3 woorden te spreken was het niet voldoende voor een podiumplek.
De derde prijs ging naar Anne, Marjan, Marcel en Evelyne. De tweede prijs ging naar Danischa en Soraya Janssen. De eerste prijs ging naar een oude en al bekende act voor de Venekloeten: De dames van de Holbewoners deden met Kiss een haast foutloze act.
De felbegeerde Tonny van Dijk Wisselbokaalging dit jaar naar John Scholten en Gerwin Kosters. Ze hadden een weergaloze act en bij het publiek biggelde de tranen over wangen van het lachen.
De presentatie was in handen van Jasper Vrielink en Laurens de Vries.
De Venekloeten maken zich nu op voor de 11e van de 11e op 10 november waar de nieuwe prins gekozen zal worden.