Uitnodiging Jubileumreceptie, Jubileumbal en Dansmarieke Concours!

Beste Venekloet(en),

Zoals u wellicht bekend is vieren wij dit carnavalsseizoen ons 44-jarig jubileum. Deze mijlpaal gaan wij groots vieren op 9 & 10 februari 2019.

 

Jubileumreceptie

Wij nodigen u graag uit voor onze gezellige receptie op zaterdag 9 februari vanaf 14:00 uur in onze Hofresidentie de Baron.

Onder het genot van een drankje en een ‘boel’ gezelligheid zullen er weer vele herinneringen opgehaald worden. Zo is er een unieke tentoonstelling van elk carnavalsjaar.

Heeft u nog leuke attributen, foto’s of andere tastbare herinneringen dan is het mogelijk om dit tentoon te stellen. Neem hiervoor contact op met Corry Koopman (corrykoopman@ziggo.nl).

Tevens wordt tijdens de receptie het jubileumboek over 44 jaar carnaval in Kloetendonk gepresenteerd. Dit unieke boek zal slechts € 22,- kosten en kan contant afgerekend worden. Daarna is het jubileumboek verkrijgbaar in Carnavalswinkel ’t Kloetje.

 

Grandioos Jubileumbal

Nog dezelfde avond zal het Prinsenbal ter ere van Prins Kees 1e en Jeugdprins Justin 1e omgedoopt worden in het Jubileumbal. Dit wordt een grandioos feest met diverse artiesten (o.a. Stef Ekkel en de Pintermannen), blaaskapellen, dansmariekes en vele bevriende carnavalsverenigingen.

Maar nog liever begroeten wij vele feestelijk uitgedoste leden en vrienden van de Venekloeten op deze fantastische feestavond, om samen het jubileum te vieren. U bent daarom ook van harte uitgenodigd vanaf 20:00 uur in onze Hofresidentie de Baron.

 

Dansmarieke Concours

Op zondag 10 februari hebben we ook nog ons eigen Dansmarieke Concours. Vanaf 11:00 uur zullen er tientallen groepen Dansmariekes van diverse verenigingen voor u optreden. U bent ook voor dit concours van harte uitgenodigd.

Graag tot ziens op 9 & 10 februari!

Met carnavaleske groet,

Het bestuur der Venekloeten