Druk carnavalsweekend voor de Venekloeten

Nog 17 nachtjes slapen en het vreugde vuur zal weer branden in ons mooie Kloetendonk. Dit weekend waren de Venekloeten echter ook al weer erg actief. Geen activiteiten in Kloetendonk dit keer maar reisden ze de hele provincie door!

Dansgarde Toernooi

De Dansmariekes reisden zaterdagmiddag af naar het Tolhekkers Dansgarde toernooi in Hattemerbroek.

De twee groepen dansmariekes van de Venekloeten presteerden goed. Groep 1 werd eerste met hun gardedans en derde met hun showdans. Bovendien kreeg Groep 1 de aanmoedigingsprijs.

Groep 2 werd tweede met de gardedans en derde met de showdans. De Venekloetenwiefkes werden gesteund door een leuk aantal meegereisde supporters waaronder Prins Laurens I en Jeugdprins Thomas en de Adjudanten Marco en Tycho.

Schrobbelèr drinken bij de Buren

Prins Laurens Ie en Adjudant Marco moesten daarna haast maken om tegen zessen op tijd bij Café de Buren te zijn. Alwaar de Raad van Elf al op hun Hoogheden stonden wachten. Van Café de Buren kreeg de gehele Raad van Elf een mooie fles Schrobbelèr.

Polonaise lopen bij de Keiensleppers

Om 19:30 uur verzamelde vele Venekloeten zich in onze Hofresidentie te Baron om te vertrekken naar Haaksbergen. Daar hebben we tot de kleine uurtjes een geweldig feestgevierd bij H.K.V de Keiensleppers. Mooi om te zien dat we als vereniging met zo’n volle dubbeldekker konden afreizen naar “‘t Asscherdorp”.

Zondagmiddag naar Oldenzaal

De Raad van Elf had maar enkele uurtjes nachtrust want om 13:00 uur stond iedereen al paraat om af te reizen naar de prachtige Boeskoolstad. Daar werden we binnengetrokken bij O.C.V. de Spanvöggel op hun Noabermiddag. Tegen 19:00 uur vertrok de bus weer terug. Waarna de meeste Venekloeten moe en voldaan van dit weekend een tukkie deden in de bus terwijl de Raad van Elf nog een limerick inzette.