Wim van der Graaf ereburger van Kloetendonk

Door Hofschrijver Hans Heering 

Wegens grote verdienste voor de lokale gemeenschap werd de heer Wim van der Graaf tijdens het traditionale nieuwjaarsontbijt van de Dedemsvaartse carnavalsvereniging ´De Venekloeten´ benoemd tot ereburger van Kloetendonk. Van der Graaf is al ruim een halve eeuw actief voor Jubal, sinds 1996 voor de stichting Dedemsvaria en sinds 2008 voor de PSD (Promotie Stichting Dedemsvaart). Uit handen van prins Anne II ontving hij de bijbehorende proclamatie en voor zijn echtgenote was er een bos bloemen. Ook overhandigde Prins Anne hem een originele Venekloetenkiel met de tekst ‘Ereburger Kloetendonk 2010’. In zijn dankwoordje gaf de ereburger, die op 22 november 2008 al door burgemeester Bert Meulman Koninklijk werd onderscheiden, aan zeer vereerd te zijn en hij wenste prins Anne II, jeugdprins Jordy I en hun gevolg heel veel plezier en leut