Bouwerstreffen

Beste bouwers der Venekloeten,
Het is weer bijna zover, de optocht in Kloetendonk is nog maar zes weken van ons verwijderd. Vele toeschouwers staan dan aan de kant te genieten van onze resultaten. Maar wat veel toeschouwers niet beseffen is dat wij bouwers al weken, maanden in een koude schuur staan te zagen, timmeren, plakken, en verven. Allemaal voor die 2 uur van glorie. De juichende toeschouwers, gillende tienermeisjes, moeders en partners die met allerlei lekkernijen klaar staan. Dat klinkt natuurlijk allemaal erg utopisch, maar niets is minder waar. Terwijl het buiten min 25 is, er 32 cm sneeuw ligt en alle gewone mensen thuis voor de kachel zitten werken de bouwers stug door in diverse schuren met bevroren vingers en tenen.

Wij, als Raad van 11 vinden dit reden voor een extra stimulans, een extra middag van erkenning, het delen van sterke verhalen over kou, leed en pijn. Puur en alleen voor die echte bouwers, de echte die hards.

Op zaterdagmiddag 16 januari om 16.00 uur is het zo ver. Dan worden de echte mannen en vrouwen van de jongens en de meisjes gescheiden.

Dus ben je een van die bouwers die op dit moment aan het bouwen is (zowel wagen als loopgroep), kom dan langs!.