44 Jaar Carnaval in KloetenDonk!

4 x 11 jaar!

44 jaar C.V. de Venekloeten

Het carnavalsjaar 2018-2019 zal in het teken staan van 44 Jaar C.V. de Venekloeten!

De volgende activiteiten staan er in het Jubileumjaar extra op de agenda:

  • Uitgave Jubileumboek – Zaterdag 9 februari
  • Jubileumreceptie – Zaterdag 9 februari
  • Jubileumfeest – Zaterdag 9 februari
  • Dansmarieke Concours – Zondag 10 februari

Kortom we maken er een compleet Jubileumweekend van. Op deze pagina de informatie met betrekking tot alle feestelijke activiteiten.

Zaterdagmiddag 9 februari

Uitgave Jubileumboek

Hofschrijver Hans Heering is bezig met een prachtig boek over de historie van de carnavals vereniging. Dit full-color boek wordt opgemaakt door Tonny Hulleman.

Het boek is te koop tijdens de Jubileumreceptie en contant worden afgerekend. Nadien is het boek te koop in Carnavalswinkel 't Kloetje.

Zaterdagmiddag 9 februari

Jubileumreceptie

Wij nodigen u graag uit voor onze gezellige receptie op zaterdag 9 februari vanaf 14:00 uur in onze Hofresidentie de Baron.

Onder het genot van een drankje en een ‘boel’ gezelligheid zullen er weer vele herinneringen opgehaald worden. Zo is er een unieke tentoonstelling van elk carnavalsjaar.

Zaterdagavond 9 februari

Jubileumbal met Stef Ekkel

Dit jaar toveren we ons Prinsenbal om tot een grandioos Jubileumfeest in onze Hofresidentie de Baron.

Hoewel het Prinsenbal een feest is ter ere van onze nieuwe Hoogheden staat het dit jaar volledig in het teken van 44 jaar Carnaval in Kloetendonk!

De Hoogheden vinden die avond één ding belangrijk: dat het een grandioos feest wordt. Met steengoede DJ’s en geweldige artiesten gaat dit tijdens het Grandioze Jubileumfeest zeker lukken!

Wilt u als vereniging bij ons op bezoek komen? Elke vereniging geniet van gratis entree en kan met een eigen nummer opkomen. Stuur een e-mail naar secretaris@venekloeten.nl om u aan te melden.

Let op: Vanwege ons 44 jarige bestaan graag tijdige opgave om teleurstelling te voorkomen. Want vol=vol. 😉

Zondag 10 februari

Dansmarieke Concours

Omdat het altijd gekker, leuker en gezelliger kan organiseren wij in ons jubileumjaar het Grote Dansmarieke Concours 2019.

Op zondag 10 feburari zullen de Dansmariekes van vele carnavalsverenigingen hun danskunsten vertonen aan het toegestroomde publiek!

Gezelligheid staat altijd voorop bij de Venekloeten, dus we nodigen de Dansmariekes graag samen met hun Prins en Raad van Elf uit.