Prins Ronald I en zijn adjudanten Anne en Marcel regeren over Kloetendonk!

Kloetendonk wordt dit jaar geregeerd door Jeugdprins Niek Hulleman en adjudant Sylvano van Zijl en Prins Ronald Hulleman en zijn adjudanten Anne van den Berg en Marcel Janssen. Tijdens de 11e van de 11e afgelopen zaterdag maakte het laatstgenoemde trio zijn entree in de Kalkovens.

Vader en zoon zullen in het 45ste jaar de scepter zwaaien over Kloetenonk. Beide installaties werden verricht door Harry Hulleman, de vader van de Prins en ook de opa van de Jeugdprins.

Tijdens het Prinsenbal werden tal van officiële plichtplegingen verricht. Zo werd onder meer ook de Vetleren Venekloet als hoogste onderscheiding binnen de vereniging uitgereikt. De eer viel dit jaar te beurt aan een lid van het Venekloeten DJ Team, Peter Schipper. Die naast Venekloeten DJ zich ook heeft ingezet voor de activiteitencommissie en de muziekcommissie.

De 11e van de 11 werd opgeluisterd met diverse optredens van de dansmariekes en muziek van DJ Douwe die door ging tot de kleine uurtjes!

Klik hier voor alle foto’s!