Prins Laurens I en Adjudant Marco regeren over Kloetendonk!

Dedemsvaart – Kloetendonk wordt dit jaar geregeerd door jeugdprins Thomas Schipper en adjudant Tygo Geerts en Prins Laurens I en zijn adjudant Marco Koopman. Tijdens de 11e van de 11e afgelopen zaterdag maakte het laatstgenoemde duo zijn entree in een bierblik.

Prins Laurens en zijn adjudant werden na een verwarrende verkleedpartij, waarbij in eerste instantie niet helemaal duidelijk was wie prins en wie adjudant was, geïnstalleerd door Marinus Hegeman. Hij had even daarvoor als penningmeester van het Hospice een cheque van 111,11 euro in ontvangst mogen nemen als gift van de vorsten van carnavalsvereniging De Venekloeten.
Vetleren Venekloet

Tijdens het Prinsenbal werden tal van officiële plichtplegingen verricht. Zo werd onder meer ook de Vetleren Venekloet als hoogste onderscheiding binnen de vereniging uitgereikt. De eer viel dit jaar te beurt aan vrijwilligster Renate van der Hoek, die onder meer zestien jaar zitting heeft gehad in de jeugdcommissie.

De 11e van de 11 werd opgeluisterd met diverse optredens van de dansmariekes en muziek van DJ Sander die door ging tot de kleine uurtjes!

Bron: Dedemsvaarste Courant (Geke Lensen) / DedemsvaartinBeeld / Wim Moddejongen