Prijzenregen voor familie Janssen bij Pats-Kloet-Show

De familie Janssen is de laatste jaren heel goed vertegenwoordigd in het deelnemersveld van de traditionele Pats-Kloet-Show van carnavalsvereniging De Venekloeten. Vader Marcel, moeder Evelyne en hun dochters Silvana, Soraya en Danischa doen steevast met één of meerdere acts mee.

In totaal waren er 21 optredens in het St. Vitus partyhuis.

Silvana werd de grote winnares van de editie van 2011. Zij won de eerste prijs bij de senioren en pakte ook even de Tonny van Dijk wisselbokaal mee. Op voortreffelijke wijze zette zij Sinead O’Connor neer.

De jury met o.a. Jan Bredenoort en Johan Kosse (Prins Johan I) en zijn zoon Yorick (Jeugdprins Yorick I) was unaniem: ‘Dit optreden was top. Uitstekend geplaybackt en een prima bij het nummer “Nothing Compares 2 U” passende mimiek’.

Silvana trad tijdens haar optreden bijna helemaal in de huid van Ierse singer songwriter. Bijna, want ze was nog niet zo ver gegaan om haar hoofd kaal te scheren.

De tweede prijs bij de senioren was voor Soraya Jansen en de derde prijs voor Els Moddejongen en Tamar Vrielink.

Bij de jeugd won Kiara Hulleman. De tweede plaats was voor het duo Ashley Hofman en Danischa Janssen. Laatstgenoemde pakte ook nog eens de 3e plaats.

De Show werd gepresenteerd door de raadsleden Kees van Dijk en Jasper Vrielink.

Venekloetenfonds

Johan Kosse (Prins Johan I) overhandigde in de pauze een cheque van € 480,97 aan Kerwien van Dijk, organisator van het carnaval voor de mens met een handicap.

Tevens schonk hij Van Dijk het stafje die hij afgelopen seizoen bij de uitwisselingen als prinselijke scepter gebruikte. ‘De scepter is bestemd voor de prins van het “gehandicaptencarnaval”, zei Kosse bij de overhandiging.

Foto’s zijn te vinden bij de Venekloeten Hyves en in het fotoalbum van Wim Moddejongen.

Bron: Dedemsvaart.nu, Hans Heering