Uitwisseling Eesveen en Steenwijk

Nu het Prinsenbal voortreffelijk is afgesloten begint het bij de meeste Venekloeten weer echt te kriebelen, nog slechts 3 weken en dan is het weer zo ver… Carnaval!!!

Om het vuurtje nog wat verder in jezelf aan te wakkeren staan er twee uitwisselingen gepland naar andere carnavalsverenigingen.

De eerste uitwisseling met onze hoogheden Prins Johan I, Adjudant Harrie, Hofnar Jan en de RvII gaat naar de Pompestompers in Eesveen. Het feest vindt plaats op vrijdag 18 februari in Smithys palace te Eesveen.

De tweede uitwisseling gaat naar de Hunnen in Steenwijk. Dit feest vind plaats op 26 februari in de Meenthe in Steenwijk

Stuur een e-mail met je naam, hoeveel personen en welke uitwisseling naar: ikgaookmee@venekloeten.nl

Wilt u zich opgegeven voor een uitwisseling dan bent u van harte welkom als u 16 jaar of ouder bent. U wordt beide keren om 19:30 uur verwacht in ‘t Centrum, waarna de bus vertrekt om 20:00 uur. Om 01:00 uur vertrekt de bus vanaf het uitwisseling adres weer naar ‘t Centrum.

De dresscode voor de uitwisselingen is gekostumeerd. Dresscode en vertrektijden gelden voor alle uitwisselingen tenzij in de uitnodiging anders is aangegeven. Bij teveel deelname is de volgorde van inschrijving bepalend.

Kijk ook even onder het kopje UITWISSELING voor de laatste informatie.