Seniorencarnaval ongekend succesvol

  

 

Door hofschrijver Hans Heering

Vrijdagmiddag genoot een groot aantal bewoners van Avondlicht van het carnavalsfeestje in het zorgcentrum. Veel bewoners hadden er nog geen genoeg kwam en kwamen dinsdagmiddag naar de hofresidentie van De Venekloeten om het daar nog eens dunnetjes over te doen. Samen met de overige senioren van Kloetendonk en het hof der Venekloeten zorgden zij er voor dat de grote feestzaal zeer goed bezet was. Een aantal vorsten sprak hun bezorgdheid al uit. “Kunnen wij dit wel betalen? Gaan wij zo niet failliet?” De verwachting is echter dat het zogenaamde meerdermeerderjarigencarnaval ook de komende jaren met heel veel plezier georganiseerd zal worden. De vorsten van De Venekloeten hadden voor een aantrekkelijk programma gezorgd met optredens van Eric Dollekamp, het duo Roelof en Janny, de winnaressen van de Pats-Kloet-Show (Spice Girls), de jongste dansmariekes en niet te vergeten het vorstenkoor zelf.

Vastenavondbal

Na het meerdermeerderjarigencarnaval volgde ´s avonds nog het Vastenavondbal in de hofresidentie en werd er – zij het voorlopig – afscheid genomen van jeugdprins Melvin I, jeugdadjudant Nick, Prins Bert II, adjudant Adriaan, hun hofnarren en hun raden van elf.

Zaterdagavond 7 november 2009 mogen Melvin I en Bert II nog even hun functie vervullen om daarna plaats te maken voor de nieuwe hoogheden van Kloetendonk.