Kindercarnaval zeer goed bezocht

Schik met jeugdprins Melvin en adjudant Nick

Door hofschrijver Hans Heering

Het kindercarnaval in Kloetendonk kan mede dankzij de exploitatie van carnavalswinkeltje ´t Kloetje uitgebreid worden gevierd. Terwijl de kinderen zich opmaakten voor de kindermiddag, werden in ´t Kloetje nog de laatste zaken gedaan. Om 17.00 uur sloot de tijdelijke winkel voorlopig weer de deuren.

 

Veel kinderen gingen na schooltijd direct naar huis om daar eerst een metamorfose te ondergaan en daarna richting hofresidentie te vertrekken om samen met jeugdprins Melvin I, adjudant Nick, hofnar Jeroen en de jeugdraad feest te gaan vieren. Het motto beloofde ook veel goeds, te weten ´Met prins Melvin en adjudant Nick hebben wij dit jaar heel veel schik´. Uit het aantal uitgegeven consumptiebonnen voor de jeugdige bezoekers trok de jeugdcommissie de terechte conclusie dat zeker 220 kinderen naar de hofresidentie waren gekomen om te genieten van het door de jeugdcommissie samengestelde programma. De kinderen werden vermaakt door de DJ´s/presentatoren Douwe Hoekstra en Jasper Vrielink, door ballonnenclown Bibi en door de jongste groep van de dansmariekes. De jury bepaalde dat de volgende kinderen een prijsje kregen van jeugdprins Melvin I.

 

Leeftijd 0-4 jaar

Kiara Hulleman (heks) en Luca & Roman (clown tweeling)

 

Leeftijd 5-6 jaar

Sophie Kullens (?) en Kevin Veltmaat (kat/poes) 

 

Leeftijd 7-9 jaar

Shanelle Coeling (Mega Mindy), Rick Schipper (soldaat), Isa Wellenberg (kabouter Kwebbel) & Remon Meijer (vampier)