Prinsenbal zaterdag 24 januari

Feestduo De Dikdakkers verzorgen optreden tijdens Prinsenbal

Venekloeten eert prins Bert II en jeugdprins Melvin I

 

Over vier weken begint ook in Kloetendonk (Dedemsvaart) het carnaval. Op dit moment worden de laatste punten en komma´s gezet in het omvangrijke carnavalsdraaiboek 2009, het 34e jaar van carnavalsvereniging De Venekloeten. Zoals gewoonlijk organiseert het bestuur voorafgaand aan het carnaval nog het Prinsenbal ter ere van prins Bert (Hofman) de tweede en jeugdprins Melvin (Wessels) de eerste. De feestelijke avond wordt zaterdag 24 januari gehouden in de hofresidentie ´t Centrum.

 

Het prinsenbal belooft een zeer feestelijke avond te worden. Een DJ en blaaskapel de Vechtboertjes zorgen voor de muzikale omlijsting en het feestduo ´De Dikdakkers´ zal er ongetwijfeld voor gaan zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Tijdens een optreden van het duo is stil staan niet mogelijk. De Dikdakkers weten precies hoe het publiek getrakteerd moet worden op een feest. Het repertoire is uitsluitend Nederlandstalig. ´Lang leve de lol en daar gaan we nog een keer´ is hierbij het motto. Interactie met het publiek staat voorop. Bekende nummers van het duo zijn ondermeer ´Hobbelpaard´ en ´Cowboys & Indianen´ en onlangs is het opnieuw gelukt om een onvervalste partyhit met de titel ´Whohoho!´ op te nemen. Tussen al het muzikale geweld door zullen de dansmariekes met heel veel plezier hun nieuwste dansjes weer aan de bezoekers laten zien. Leden hebben – op vertoon van hun ledenkaart – gratis toegang. Niet leden betalen € 6,00 entree.